Xbox Gift Card kopen

Andere valuta kiezen  
 
 • Xbox (Verenigde Staten)
  Direct geleverd per email
  €4,54
 • Xbox (Verenigde Staten)
  Direct geleverd per email
  €9,08
 • Xbox (Verenigde Staten)
  Direct geleverd per email
  €13,62
 • Xbox (Verenigde Staten)
  Direct geleverd per email
  €22,37
 • $50
  €1,10 korting
  Xbox (Verenigde Staten)
  Direct geleverd per email
  €44,28
 • $100
  €4,20 korting
  Xbox (Verenigde Staten)
  Direct geleverd per email
  €86,61
Veilig betalen met:
ideal paypal amazonpay phone sms daopay coinpayments skrill
 

Xbox Gift Card online kopen

Ultra hoge beeldkwaliteit. 4K content. Ultieme sound beleving. Nergens speel je games lekkerder dan op een Xbox One! En omdat je nooit genoeg games kunt hebben, is een Xbox Gift Card een makkelijke oplossing om Xbox tegoed op je account te zetten. Zo blijf je makkelijk en zonder creditcard de nieuwste games spelen. Even geen zin in gamen? Zet dan je Xbox tegoed in om films en series via je Xbox te kijken. Of om muziek te luisteren.

Een Xbox is zoveel meer dan een game console. Je hebt hiermee een volwaardig entertainment center in huis. Om alle mogelijkheden daarvan optimaal te gebruiken, kun je het beste een Xbox kaart kopen. Daarmee waardeer je het saldo van je Xbox account op zodat je makkelijk en snel van entertainment kunt genieten. En het huis hoef je daarvoor ook niet meer uit: Een Xbox Gift Card code koop je al binnen enkele minuten online. Vaak zelfs met korting! Digitale Xbox cadeaubonnen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week online verkrijgbaar.

Beste keuze: Xbox cadeaukaart

Handig zo'n Xbox prepaid card. Eenmaal verzilverd op een Xbox account staat het tegoed klaar om besteed te worden aan games, in-game content, films, muziek, series en meer. Meer tegoed op een Xbox account betekent meer plezier van de Xbox.

Daarom zit je met een Xbox cadeaukaart altijd goed, als je op zoek bent naar een cadeau voor een Xbox eigenaar. Je ontvangt de prepaid code direct per mail en kunt vervolgens kiezen uit een aantal cadeaupapieren voor elke gelegenheid. Print de voucher uit of stuur de cadeaubon digitaal door met een persoonlijk berichtje erbij. Zo heb je zelfs last minute nog een gaaf cadeau.

Direct geleverd en meteen inwisselbaar

Of je de Xbox giftcard aan iemand cadeau geeft of liever zelf houdt, is helemaal aan jou. Je hoeft enkel een mailadres op te geven, waarop je de code inclusief de redeem instructies wilt ontvangen. Heb je eenmaal afgerekend met een van onze veilige betaalmethodes, verschijnt je code namelijk direct op het scherm, samen met een link voor het automatisch inwisselen ervan.

Het maakt niet uit of je een Xbox kaart voor 5, 10, 50 of 75 euro koopt: bij ons heb je altijd de garantie op een 100% werkende code. En mocht het onverhoopt toch niet lukken met het inwisselen van je code, helpt onze klantenservice je graag per chat en e-mail verder.

Hoe wissel je de Xbox gift card in?

Wissel je Xbox code eenvoudig in door deze stappen te volgen:

 • Ga naar Microsoft website en log in met je Microsoft Xbox account.
 • Klik bij 'Facturering' op de tab 'Betalingsopties'.
 • Selecteer de optie 'Microsoft account' en klik op 'Code inwisselen'
 • Geef de Xbox code op die je bij ons hebt gekocht en klik op doorgaan.

je Xbox Saldo is nu opgehoogd.